Over mezelf

Ik ben Petra Danneels, intussen 50 plus maar in beleving steeds jonger dan het cijfer en ik denk dat het daar een stuk over gaat. Hoe vrijer we ons maken van onze voorgeschiedenis of van gebeurtenissen, hoe gemakkelijker het leven wordt. De mooie dingen meenemen en het moeilijke achter ons laten. We moeten niet meer vechten, vluchten of ondergaan. We kunnen de dingen vaak niet of niet meer veranderen, maar we kunnen wel zoeken hoe je op een andere manier met zaken kunt omgaan en dat maakt echt vrij. Jou ondersteunen in het van binnen vrij worden, je zelfvertrouwen laten groeien, relatieproblemen aanpakken of verwerken, terug bij je speelsheid en je creativiteit komen, verwerken van verlies of trauma, daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Ik heb doorheen de jaren heel wat ervaring opgebouwd, zowel in de Bijzondere Jeugdzorg als in het VAPH (gehandicaptenzorg) en dit in diverse functies: als begeleidster, leidinggevende en als vormingsmedewerker voor hulpverleners.

Sinds 2007 werk ik als zelfstandige en begeleid ik zowel volwassenen individueel als koppels. Ik begeleid ook verschillende groepen (zie zijnsactiviteiten) en geef trainingen aan hulpverleners en therapeuten.

Diverse opleidingen en bijscholingen ondersteunen mijn werk (o.a. contextuele therapie-opleiding, Live The Connection (basis en specialisatie), relaxatietherapie-opleiding, workshops rond creatieve werkvormen, rond familie-opstellingen, natuurcoaching, …). Als leergierige blijf ik me ook bijscholen en kan ik de kwaliteit blijven bewaken.

Je kunt bij mij terecht in de praktijk, maar ik neem je ook graag mee de natuur in voor “therapie in de natuur” of soms is online werken haalbaarder. We kijken tijdens de therapiesessies wat best voor jou/jullie werkt.

Ik kijk er naar uit om samen met jou/jullie een traject te gaan.

Je kunt me via onderstaand formulier contacteren:

%d bloggers liken dit: