Over mezelf

Welkom op mijn website! Fijn je hier te ontmoeten. Ik kijk er naar uit om een steentje te mogen bijdragen aan jouw/jullie levenspad.

Welke unieke puzzelstukjes maken dat ik “ik” ben. Als kind had ik al een heel groot aanvoelen en dit aanvoelen, zat me toen vaak in de weg. Ik had te weinig tools om daarmee om te gaan en ervaarde het eerder als een belemmering dan als een gave.

Heel wat levenservaring, werkervaring én opleidingen verder heb ik mijn gevoeligheid leren inzetten als een kwaliteit. In het haarscherp aanvoelen en naar de kern gaan zit mijn sterkte als therapeut, coach en trainer.

Ik leerde zicht krijgen op “ruis” (belemmeringen) in het leven. “Ruis” die je in de weg staat om voluit te leven of om in verbinding te gaan met anderen.

Opleidingen leerden me hoe je onderbewuste patronen en “ikjes” die belemmeren kunt loslaten waardoor je meer vreugde ervaart en je leven ten volle leeft.

Ik ondersteun jou hier graag in, zodat ook jij steeds meer vanuit je unieke zelf kunt leven.

Natuur is doorheen de jaren steeds belangrijker geworden. Ik ga er opladen, laat de stilte zijn werk doen en haal er inspiratie, zodat ik er helemaal voor jou en jouw vraag kan zijn.

Daarnaast is het werken in de natuur verrijkend en geeft het een extra dimensie aan een begeleiding of traject.

Naast de natuur geniet ik ervan om te verbinden met mensen, met gelijkgestemden, en brengen dieren me veel plezier en vreugde. Mijn hond, Casper, spiegelt soms wat leeft en kan in die zin betekenis hebben in een sessie. Voor mensen die hier geen boodschap aan hebben, is hij in de verte aanwezig.

Creativiteit brengt letterlijk en figuurlijk kleur in mijn leven.

In mijn werk zet ik vanuit mijn kennis en ervaring mijn creativiteit in door telkens opnieuw te zoeken wat bij jouw vraag past, wat jouw unieke zijn ondersteunt.

Daarnaast zou ik mezelf een “levensonderzoeker” durven noemen. De drijfveren van mensen en menselijke relaties onderzoeken vind ik bijzonder boeiend en van daaruit ben ik verschillende opleidingen gaan volgen om hier meer inzicht en diepgang in te krijgen. Het leidde me langs contextuele therapie, nieuwe autoriteit en geweldloos verzet, psychodrama, intuïtieve ontwikkeling, live the connection, familie-opstellingen, natuurcoaching, vedic art, … .

Steeds andere invalshoeken die mijn leven en mijn manier van werken verrijken. Ik blijf het boeiend vinden om me verder te laten inspireren en zo ook verder ervaring op te bouwen. Het verruimt telkens weer mijn blik en bevestigt voor mij ook het belang van niet te oordelen en telkens opnieuw te kijken wat het grotere plaatje is.

Ik hoop je te ontmoeten in een sessie of in een traject.

Hartelijke groet,

Petra

Je kunt me via onderstaand formulier contacteren. Op dit moment is er geen ruimte voor nieuwe aanvragen, indien je dat wenst, plaats ik je op de wachtlijst:

%d bloggers liken dit: