Over mezelf

Wie ben ik? Altijd een bijzondere vraag. Welke unieke combinatie van puzzelstukjes maakt dat ik ‘ik’ ben?

Doorheen mijn leven en werkervaringen heb ik geleerd om meer en meer mezelf te zijn en alle puzzelstukjes van mezelf te omarmen. Onderbewuste patronen en “ikjes” die me belemmerden los te laten en vrijer te worden, waardoor ik meer vreugde ervaar en mijn leven ten volle leef. Dat is iets waar ik jou ook graag in ondersteun, zodat jij ook steeds meer vanuit je unieke zelf kunt leven.

Natuur is hierin voor mij zeer belangrijk. Natuur brengt me inzichten, ik kan er mezelf in opladen, de stilte haar werk laten doen. Ik krijg er ideeën en inspiratie én ik neem er mensen graag in mee.

Naast de natuur geniet ik van verbinding met mensen, met gelijkgestemden, en brengen dieren me veel vreugde. Zowel het contact met mensen als dieren brengt plezier en kleur in mijn leven. Kleur die ik kwijt kan in mijn creativiteit, in schilderen, … . In mijn werk zet ik mijn creativiteit in door telkens opnieuw te zoeken wat bij jouw vraag past, wat ondersteunt jouw unieke zijn.

Daarnaast zou ik mezelf een “levensonderzoeker” durven noemen. De drijfveren van mensen en menselijke relaties onderzoeken vind ik bijzonder boeiend en van daaruit ben ik verschillende opleidingen gaan volgen om hier meer inzicht en diepgang in te krijgen. Het leidde me langs contextuele therapie, nieuwe autoriteit en geweldloos verzet, psychodrama, intuïtieve ontwikkeling, live the connection, familie-opstellingen, natuurcoaching, … .

Steeds andere invalshoeken die mijn leven en mijn manier van werken verrijken. Ik blijf het boeiend vinden om me verder te laten inspireren en zo ook verder ervaring op te bouwen. Het verruimt telkens weer mijn blik en bevestigt voor mij ook het belang van niet te oordelen en telkens opnieuw te kijken wat het grotere plaatje is.

Ik hoop je te ontmoeten in een sessie of in een traject.

Hartelijke groet,

Petra

Je kunt me via onderstaand formulier contacteren:

%d bloggers liken dit: