Communiceren met de Ziel en intuïtieve ontwikkeling

In deze cursus verstevig je de verbinding met je werkelijke zelf en je intuïtie. Je krijgt andere manieren aangereikt om gedachten en emoties te hanteren. Je leert via telepathie ( = communiceren met de ziel) op een diepgaande manier te communiceren met jezelf, anderen, de natuur en dieren. Zo word je vrijer en ervaar je meer vreugde in je leven.

Reactie van een deelneemster:

“Het evenwicht tussen theorie en praktijk zat heel goed. Ook het contact met de andere deelnemers en de ruimte voor gesprekken heb ik op prijs gesteld. Het thema “telepathie” wordt op een “eenvoudige” manier aangebracht en blijft volledig uit de hocus-pocus sfeer. Petra geeft je heel veel vertrouwen en helpt je telkens weer het vertrouwen in jezelf te vergroten. Het geeft me heel veel bijgebracht en vooral het geloof in mijn eigen weten en intuïtie” – Dorine

Hoe ziet de cursus eruit?

De cursus bestaat uit zes dagdelen. Elk dagdeel is opgesplitst in een deel intuïtieve ontwikkeling en een deel telepathie. Waarbij we zowel binnen als in de natuur werken. 

In het deel communiceren met de Ziel (= telepathie) maken we contact van hart tot hart, van ziel tot ziel. We starten met heel eenvoudige oefeningen en gaan hierin stapje voor stapje verder. Spelenderwijs duiken we dieper in de materie. Je krijgt zicht op wat telepathie is en wat het niet is, het gebruik, de juiste houding en ingesteldheid. Gaandeweg groei je hierin en ontdek je deze wondere wereld, terwijl we ons voetjes stevig op de grond houden.

In de intuïtieve ontwikkeling staan we stil bij wat intuïtie is en laat ik jullie via oefeningen en krachtige meditaties ervaren hoe je dit kunt versterken. We onderzoeken hoe we kunnen omgaan met onze gedachten en emoties. Ons energiebeheer en zelfzorg komt aan bod, naast de correlatie met stress. Ik leer jullie eenvoudige krachtige ontstressmethodes aan. We gaan daarnaast ook de natuur in en contact maken met planten,bomen en de natuurelementen.

Reactie deelneemster:

“Het was voor mij een heel transformerende week en dat koester ik echt heel diep in mijn hart! We deden het samen, maar de manier waarop jij onze groep droeg en ons vertrouwen gaf, is toch wel heel sterk. Er zijn niet genoeg woorden om mijn dankbaarheid uit te drukken. Dank je wel” Liesbet

Deelnemers: maximum 10 deelnemers

De eerstvolgende cursus gaat door in Frankrijk in Ecolonie:

https://www.ecolonie.eu/nl/activiteiten/zomer/cursussen/intuitieve-ontwikkeling

Stel je graag zelf een groep samen? Geef zeker een seintje.

Inschrijven of vragen:

%d bloggers liken dit: