Training: Telepathie en intuïtieve ontwikkeling

Deze tijden kunnen ons uitdagen om in onze innerlijke rust te blijven en niet mee te surfen met alles wat op ons afkomt, dicht bij je intuïtie en je eigen stroom blijven en van daaruit stappen zetten.

Een boeiende wereld waar ik, met twee voetjes op de grond, graag samen met jullie induik.

Je leert om het contact met je Ziel te verdiepen en op een diepgaande manier van Ziel tot Ziel te communiceren met anderen, de natuur en de dieren.

Het verstevigt de verbinding met je werkelijke zelf en je intuïtie. Je krijgt doorleefde manieren aangereikt om gedachten en emoties te hanteren.

Hoe ziet de cursus eruit?

Deze training bestaat uit drie dagen. Elk dagdeel is opgesplitst in een deel intuïtieve ontwikkeling en een deel telepathie. Waarbij we zowel binnen als in de natuur werken. 

In het deel communiceren met de Ziel (= telepathie) maken we contact van hart tot hart, van ziel tot ziel. We starten met heel eenvoudige oefeningen en gaan hierin stapje voor stapje verder. Spelenderwijs duiken we dieper in de materie. Je leert telepathie gebruiken, krijgt zicht op wat telepathie is en wat het niet is, het gebruik, de juiste houding en ingesteldheid. We staan ook stil bij de ethiek. Gaandeweg groei je hierin en ontdek je deze wondere wereld.

In de intuïtieve ontwikkeling staan we stil bij wat intuïtie is en laat ik jullie via oefeningen en krachtige meditaties ervaren hoe je dit kunt versterken. We onderzoeken hoe we kunnen omgaan met onze gedachten en emoties. Ons energiebeheer en zelfzorg komt aan bod, naast de correlatie met stress. Ik leer jullie eenvoudige krachtige ontstressmethodes aan. We gaan de natuur in en contact maken met planten, bomen en de natuurelementen.

Reacties van een deelnemers:

“Het evenwicht tussen theorie en praktijk zat heel goed. Ook het contact met de andere deelnemers en de ruimte voor gesprekken heb ik op prijs gesteld. Het thema “telepathie” wordt op een “eenvoudige” manier aangebracht en blijft volledig uit de hocus-pocus sfeer. Petra geeft je heel veel vertrouwen en helpt je telkens weer het vertrouwen in jezelf te vergroten. Het geeft me heel veel bijgebracht en vooral het geloof in mijn eigen weten en intuïtie” – Dorine

“Het was voor mij een heel transformerende week en dat koester ik echt heel diep in mijn hart! We deden het samen, maar de manier waarop jij onze groep droeg en ons vertrouwen gaf, is toch wel heel sterk. Er zijn niet genoeg woorden om mijn dankbaarheid uit te drukken. Dank je wel” Liesbet

De volgende reeks gaat door op 3 zaterdagen telkens van 10u tot 16u00

30 september, 14 oktober en 28 oktober 2023

We worden verwelkomt bij Griet Van Roosmalen in De Bedding, Veeweide 41 te Kortbeek-Dijle

Prijs: 375 euro (lichte lunch wordt voorzien met vrije bijdrage)

Inschrijven voor de training of de online infoavond 11 april:

https://petradanneels.clientomgeving.nl/inschrijven

Stel je graag zelf een groep samen? Geef zeker een seintje.

%d bloggers liken dit: