Communiceren met de Ziel en intuïtieve ontwikkeling

In deze cursus verstevig je de verbinding met je werkelijke zelf en je intuïtie. Je krijgt andere manieren aangereikt om gedachten en emoties te hanteren.

Zo word je vrijer en ervaar je meer vreugde in je leven.

Je leert via communiceren met de Ziel (= telepathie) op een diepgaande manier communiceren; met jezelf, anderen, planten en dieren. Het is een manier van communiceren die jezelf versterkt, die de grond onder je voeten groter maakt en zo ook je zelfvertrouwen vergroot.

Reactie na de vorige telepathiecursus:

“Het evenwicht tussen theorie en praktijk zat heel goed. Ook het contact met de andere deelnemers en de ruimte voor gesprekken heb ik op prijs gesteld. Het thema “telepathie” wordt op een “eenvoudige” manier aangebracht en blijft volledig uit de hocus-pocus sfeer. Petra geeft je heel veel vertrouwen en helpt je telkens weer het vertrouwen in jezelf te vergroten. Het geeft me heel veel bijgebracht en vooral het geloof in mijn eigen weten en intuïtie” – Dorine

Hoe ziet de cursus eruit?

De cursus bestaat uit zes dagdelen. In elk dagdeel werken we zowel binnen als buiten. We besteden aandacht aan zowel de telepathie als aan de intuïtieve ontwikkeling en aan contact met de natuur.

In het deel communiceren met de Ziel (= telepathie) maken we contact van hart tot hart, van ziel tot ziel. We starten met heel eenvoudige oefeningen en gaan hierin stapje voor stapje verder. We staan stil bij wat telepathie is en wat het niet is, het gebruik, de juiste houding en ingesteldheid.

In de intuïtieve ontwikkeling neem ik jullie mee in de natuur, maken we contact met planten en bomen. We onderzoeken hoe we kunnen omgaan met onze gedachten, emoties, wat is handelen vanuit je intuïtie en hoe kunnen we onze energie beter bij onszelf houden, wat is de invloed van stress op onze intuïtie en hoe kunnen we op een eenvoudige manier ontstressen, … We gebruiken hiervoor oefeningen en krachtige meditaties.

“Het was voor mij een heel transformerende week en dat koester ik echt heel diep in mijn hart! We deden het samen, maar de manier waarop jij onze groep droeg en ons vertrouwen gaf, is toch wel heel sterk. Er zijn niet genoeg woorden om mijn dankbaarheid uit te drukken. Dank je wel” Liesbet

Deelnemers: maximum 12 deelnemers

Prijs: 425 euro , vroegboekkorting: 390 euro

Data: worden spoedig ingepland.

Wil je graag al op de wachtlijst? Stel je graag zelf een groep samen? Geef zeker een seintje.

%d bloggers liken dit: