Communiceren met de Ziel en intuïtieve ontwikkeling

Met veel plezier geef ik terug de cursus telepathie en intuïtieve ontwikkeling, deze keer in Frankrijk! Wil je graag dichter bij je innerlijk weten komen? Meer vertrouwen op je innerlijke stem? Op een andere, diepere manier communiceren?

Reactie na de vorige telepathiecursus:

“Het evenwicht tussen theorie en praktijk zat heel goed. Ook het contact met de andere deelnemers en de ruimte voor gesprekken heb ik op prijs gesteld. Het thema “telepathie” wordt op een “eenvoudige” manier aangebracht en blijft volledig uit de hocus-pocus sfeer. Petra geeft je heel veel vertrouwen en helpt je telkens weer het vertrouwen in jezelf te vergroten. Het geeft me heel veel bijgebracht en vooral het geloof in mijn eigen weten en intuïtie” – Dorine

In deze zomercursus leren we op een andere manier naar anderen en onszelf luisteren, voorbij ons denken en onze emoties. Je leert op een heel eenvoudige manier telepathie, communiceren met je Ziel, van hart tot hart. We communiceren met de Ziel van mede-cursisten, met onze eigen Ziel, met bomen, planten en met dieren.

Hoe ziet de cursus eruit?

De cursus bestaat uit vijf voormiddagen. Telkens van 9u tot ongeveer 12u30. Elke voormiddag besteden we aandacht aan zowel de telepathie als aan de intuïtieve ontwikkeling.

In de telepathie starten we met heel eenvoudige oefeningen en gaan hierin stapje voor stapje verder. We staan stil bij wat telepathie is, het gebruik, de juiste houding en ingesteldheid.

In de Intuïtieve ontwikkeling staan we stil bij “liefdevol zijn”, we onderzoeken hoe we kunnen omgaan met onze gedachten, emoties, wat is handelen vanuit je intuïtie en hoe kunnen we onze energie beter bij onszelf houden, wat is de invloed van stress op onze intuïtie en hoe kunnen we op een eenvoudige manier ontstressen, … We gebruiken hiervoor kleine krachtige oefeningen, meditatie en gaan ook de natuur in.

Om de cursus  ten volle tot zijn recht te laten komen, kun je in de namiddag afspreken met een medecursist of anderen die hiervoor open staan om te oefenen en je deze manier van communiceren stap voor stap verder eigen te maken.  Je vragen kun je dan eventueel meebrengen naar de volgende ochtend.

Meer info: https://www.ecolonie.eu/nl/activiteiten/zomer/cursussen/intuitieve-ontwikkeling

%d bloggers liken dit: