Training: Communiceren met de Ziel (telepathie) en intuïtieve ontwikkeling

Deze tijden dagen ons uit om in onze innerlijke rust te blijven en niet mee te surfen op alles wat er op ons afkomt. Dicht bij je intuïtie en je eigen stroom te blijven.

Wat betekent dat? Wat is het wel en wat is het niet?

In 2009 volgde ik zelf deze training en het was alsof er een puzzel in elkaar viel. Ik kreeg tools om piekeren te stoppen, gerichter met mijn gevoelens om te gaan, meer vanuit mijn hart en intuïtie te leven én te communiceren van Ziel tot Ziel. Een verdere weg naar innerlijke rust. Boeiend en verrrijkend!

Vanuit deze meerwaarde geef ik deze training met veel enthousiasme door, aangevuld met eigen kennis en ervaring.

Op de online infoavond licht ik toe wat deze training ook daarin wel of niet kan betekenen. Welkom op 11 april ! (graag een seintje vooraf)

De training:

Verstevigt de verbinding met je werkelijke zelf en je intuïtie. Je krijgt doorleefde manieren aangereikt om gedachten en emoties te hanteren. Je leert via telepathie ( = communiceren met de ziel) op een diepgaande manier te communiceren met jezelf, anderen, de natuur en dieren. Zo word je vrijer en ervaar je meer vreugde in je leven.

Hoe ziet de cursus eruit?

De cursus bestaat uit vijf dagdelen. Elk dagdeel is opgesplitst in een deel intuïtieve ontwikkeling en een deel telepathie. Waarbij we zowel binnen als in de natuur werken. 

In het deel communiceren met de Ziel (= telepathie) maken we contact van hart tot hart, van ziel tot ziel. We starten met heel eenvoudige oefeningen en gaan hierin stapje voor stapje verder. Spelenderwijs duiken we dieper in de materie. Je leert telepathis gebruiken, krijgt zicht op wat telepathie is en wat het niet is, het gebruik, de juiste houding en ingesteldheid. We staan ook stil bij de ethiek. Gaandeweg groei je hierin en ontdek je deze wondere wereld, terwijl we ons voetjes stevig op de grond houden.

In de intuïtieve ontwikkeling staan we stil bij wat intuïtie is en laat ik jullie via oefeningen en krachtige meditaties ervaren hoe je dit kunt versterken. We onderzoeken hoe we kunnen omgaan met onze gedachten en emoties. Ons energiebeheer en zelfzorg komt aan bod, naast de correlatie met stress. Ik leer jullie eenvoudige krachtige ontstressmethodes aan. We gaan daarnaast ook de natuur in en contact maken met planten,bomen en de natuurelementen.

Reacties van een deelnemers:

“Het evenwicht tussen theorie en praktijk zat heel goed. Ook het contact met de andere deelnemers en de ruimte voor gesprekken heb ik op prijs gesteld. Het thema “telepathie” wordt op een “eenvoudige” manier aangebracht en blijft volledig uit de hocus-pocus sfeer. Petra geeft je heel veel vertrouwen en helpt je telkens weer het vertrouwen in jezelf te vergroten. Het geeft me heel veel bijgebracht en vooral het geloof in mijn eigen weten en intuïtie” – Dorine

“Het was voor mij een heel transformerende week en dat koester ik echt heel diep in mijn hart! We deden het samen, maar de manier waarop jij onze groep droeg en ons vertrouwen gaf, is toch wel heel sterk. Er zijn niet genoeg woorden om mijn dankbaarheid uit te drukken. Dank je wel” Liesbet

De data voor het najaar komen er binnenkort aan!

Stel je graag zelf een groep samen? Geef zeker een seintje.

Inschrijven of vragen:

%d bloggers liken dit: