Intervisie, coaching en training op maat

Inspiratie bieden aan teams, samen zoeken naar de gepaste aanpak, trainingen uitwerken, coachings rond diverse onderwerpen, het zijn dingen waar ik blij van word en die ik met veel enthousiasme deel.

Sinds 1991 heb ik ervaring opgebouwd, zowel in de Bijzondere Jeugdzorg als in het VAPH (gehandicaptensector) en dit in diverse functies: begeleidster, hoofdbegeleidster, coördinator en vormingsmedewerker.

Als contextueel therapeut en gespecialiseerd in nieuwe autoriteit en geweldloos verzet zoek ik graag met jullie verder en breng ik ook graag andere kennis mee vanuit diverse bijscholingen rond o.a. hechting, SEO, …. .

Je kunt bij mij terecht voor:

Intervisie met opstellingen zowel in de ruimte als met poppen: we gaan beeldend aan de slag. Het visuele helpt ons om inzicht te krijgen en van daaruit onze aanpak te verfijnen, aan te passen.

Teamcoaching zowel binnen als in de natuur: soms loop je als team vast en is er een buitenstaander nodig die vanop een afstand mee kijkt, samen de krachten en de valkuilen bekijkt. Of je hebt als team nood aan herbronning, verstilling en je wil dat graag op een andere manier doen. Dan neem ik jullie graag mee de natuur in om daar op een andere manier contact met elkaar te maken, stil te staan, op te laden.

Trainingen op maat: op aanvraag werk ik binnen mijn expertisedomein trainingen op maat uit.

Interesse of vragen:

%d bloggers liken dit: