Live The Connection

Enkele jaren geleden kwam ik in contact met Live The Connection. Mijn eerste kennismaking was een avond “Ontstressen in minder dan vijf minuten”. Ik was direct gebeten door deze prachtige manier van werken en sindsdien heb ik me er helemaal in ondergedompeld: alle themaworkshops gevolgd en ben ik ontstressteacher.

Live The Connection is intussen geïntegreerd in mijn sessies en nu is het mijn beurt om jullie een avond mee te nemen in: “Ontstressen in vijf minuten”. Hiermee krijg je een prachtige tool in handen om zelf je stress weg te nemen.

Ik leer jullie dit graag aan en neem jullie mee in de achtergrond van de methodiek. Waardoor je een heel ruim beeld krijgt op wat stress is, de oorzaken en de gevolgen.

Welkom op woensdagavond, 8 september 2021 van 19u tot 21u-21u30

Prijs: 30 euro

Wat anderen zeggen:

“Ik wist niet dat stress zoveel teweeg brengt”

“Handig dat je ook praktisch oefent tijdens de workshop. Tool om thuis en op het werk te gebruiken.”

Heel rustig gebracht op een zeer aangename manier. Ga ermee aan de slag.”

Inschrijving:

%d bloggers liken dit: