Vrouwen in de natuur (vaste groep)

Verlang je ernaar om op een natuurlijke manier dieper met jezelf te verbinden? De verbinding met jezelf en andere vrouwen te versterken? Dieper contact te maken met de natuur doorheen het hele jaar én ervaren hoeveel kracht en heling daar verborgen ligt?

In deze vrouwengroep combineren we deze elementen. We trekken acht zaterdagvoormiddagen samen de natuur in en gaan samen dit mooie avontuur.

We duiken de stilte in, met kleine uitnodigingen bouwen we het contact met de natuur op en ervaren we haar helende kracht, opstellingen met natuurelementen verdiepen het contact met onszelf en onze omgeving, we delen wat we willen en niets hoeft,…

Het is een moment waarop we weg zijn uit de dagdagelijkse wereld en onze batterijen op een inspirerende manier opladen. Deze cirkels werken door in je dagelijks leven waardoor je beter je flow kunt volgen en omgaan met wat zich aandient.

We verkennen en omarmen de thema’s die zich aandienen en dat in combinatie met het ervaren van de kracht van bomen, de aarde, de lucht, de dieren op ons pad, … .

“Telkens weer verwonderd over hoe de energie van de vrouwencirkel blijft doorwerken… stil genieten… dankjewel Petra 🙏❤” Dorine

“Zo eenvoudig en zo diepgaand. Je ziet iedereen” echt”. Ik heb er echt heel veel aan gehad. Dank je wel” M

Ik vond het een bijzonder fijne cirkel. Mooi opgebouwd, zinvolle oefeningen en rituelen. Jouw uitstraling is warm en verbindend. Ze geeft vertrouwen om naar binnen te gaan, te openen en dan … te laten stromen. Ik heb de cirkel ervaren als krachtig én verbindend. Dank hiervoor”

Wanneer:

Eén keer per maand telkens op zaterdagmorgen van 9u15 u tot ongeveer 12u15

Op 8 oktober, 5 november 2022, 10 december 2022, 7 januari, 4 februari, 4 maart, 22 april, 20 mei 2023

Er start een nieuwe vaste groep in het voorjaar!

Locatie:

Natuurgebieden in het gentse

Bijdrage aan dit verrijkende avontuur: 295 euro

http://www.vrouwencirkels.be

%d bloggers liken dit: