Vrouwencirkels in de natuur

Ons verbinden met onze natuur, vrouw mogen zijn zoals we zijn, met al onze “kantjes”. Mogen delen met andere vrouwen, zonder oordeel, zonder dat we van alles moeten. In deze vrouwencirkels creëren we ruimte om te “zijn”. We stappen samen in de natuur verbinden ons met de stilte, ons zelf en elkaar.

In een zachte bedding met kleine oefeningen, meditatie, stilte en delen, … verwelkom ik jullie graag. Je hoeft niets te kunnen en niets moet.

Elk seizoen krijgt ook speciale aandacht, in deze cirkels verbinden we ons afwisselend met de lente, de zomer, de herfst en de winter. Zo kun je de seizoenen intenser en bewuster ervaren, meer en meer hun kwaliteiten in je leven integreren en beter meesurfen op de golven van de natuur.

Wat anderen zeggen:

“Eerst en vooral heel blij dat ik mocht en kon deelnemen aan de vrouwencirkel. Het thema sloot perfect aan bij deze periode van het jaar, en de inhoud was fijn, verrassend en vervullend. De stille momenten, het lichaamswerk, de creatieve opdrachten, de rituelen, het delen van onze bevindingen, het was allemaal uitnodigend en verrijkend. Er is heel respectvol naar mekaar geluisterd, ieder kreeg zijn plek, elkeen behield zijn eigenheid." 

“Ik vond het een bijzonder fijne cirkel. Mooi opgebouwd, zinvolle oefeningen en rituelen. Jouw uitstraling is warm en verbindend. Ze geeft vertrouwen om naar binnen te gaan, te openen en dan … te laten stromen. Ik heb de cirkel ervaren als voedsel voor mezelf: krachtig én verbindend. Bedankt hiervoor”

"Wat een fijne vertrouwde ontmoeting was het weer. Precies of we elkaar al jaren kennen. Open, hartelijk, verbindend. Ik sta er telkens weer van verwonderd en neem een heel fijn gevoel mee naar huis. Dank je wel aan jou en aan al die mooie vrouwen."

De eerstvolgende data zijn:

zaterdag 25 juni 2022 van 10u tot 12u-12u30: zomercirkel

zaterdag 27 augustus 2022 van 10u tot 11u30-12u (laatste vrouwencirkel in dit concept! Er komt iets nieuws!! )

Bijdrage: 26 euro voor de gewone vrouwencirkel, 30 euro voor de seizoencirkels

Inschrijving (de plaatsen zijn beperkt tot maximum 10 vrouwen)

De locatie is in groot Gent en geef ik door bij inschrijving.

Ingebed in vrouwencirkel vzw, vrouwencirkels.be

Als eerste alle nieuwtjes: schrijf je in op de mailinglijst (tip: vergeet je spam niet te checken!)

Verwerken…
Gelukt! Je staat op de lijst.

%d bloggers liken dit: