Wat anderen zeggen

Petra, in mijn zoektocht naar mijzelf heb ik het geluk gehad jou te ontmoeten. Ik heb me welkom en geborgen gevoeld, je hebt naar me geluisterd en mij begeleid. Het werken met de duplopoppen gaf me een verbazend duidelijk beeld van mijn proces, een concreet beeld waar ik steeds kon en kan naar teruggaan. Ook de andere technieken en werkmethodes waren voor mij erg verrijkend, toegankelijk en waardevol. Je hebt me geholpen om mezelf beter te leren kennen en te aanvaarden, om mijn plek te vinden, om in mijn eigen intuïtie te geloven, en vooral om mezelf te omarmen. Dankjewel daarvoor.

Dorine

Naar aanleiding van een relatiecrisis maakte ik bij Petra een afspraak. Niet alleen mijn relatie, maar ook vele andere belangrijke thema’s en gebeurtenissen zijn aan bod gekomen tijdens onze sessies. Ik kreeg inzicht in mijn relatiecrisis, maar dat niet alleen. Petra leerde me om meer vertrouwen te hebben in mijn intuïtie, iets wat me zoveel meer stabiliteit en zekerheid gegeven heeft. Ze slaagde er ook in om me telkens dicht(er) bij mijn gevoel te brengen en bij dat wat ik kwijt moest als ik vastliep of het even niet goed wist. Na onze gesprekken voelde ik me altijd een stukje lichter, en gaandeweg meer en meer in balans.
Petra zoekt naar wat werkt voor jou, een wandelgesprek, een opstelling met poppetjes, samen een oefening om te ontstressen, … ze zoekt en vindt de juiste methode en dat vind ik heel bijzonder. Ze voelt haarscherp aan en is er voor je met een unieke overgave.’

Super bedankt, Petra! Ik heb echt heel veel aan onze ‘reis’ gehad! 

Ruth

Wij gingen als koppel op gesprek bij Petra gedurende een klein jaar. Vanaf de eerste sessie raakte zij iets wezenlijks in ons. Op haar authentieke, zachte en daadkrachtige wijze bracht ze ons bij onszelf en elkaar. We mochten onze essentie en die van elkaar ontmoeten en omarmen. Petra gaat niets uit de weg en opent zo de weg naar bewust zijn. We zijn sindsdien in liefde verbonden met onszelf en met elkaar. Heel dankbaar!

B. 

Voor ik de stap naar therapie zette, had ik schrik dat ik zou gepusht worden. Ik ben echt blij dat ik de stap heb gezet. Jij hebt me vooral terug in mezelf laten geloven en mij mijn kwaliteiten terug laten zien. Je bevestigde de dingen die ik onbewust al wist en je hebt me geleerd om minder perfectionistisch en meer ontspannen met het leven om te gaan. Bedankt

Bernadette

Feedback op de cursus “leren werken met de methodiek van de duplopoppen”:

“Heel ervaren lesgeefster. Gepassioneerd door de duplo-methodiek”

“Boeiend om op deze manier meegenomen te worden in een nieuwe methodiek aanvullend op thuisbegeleiding”

Vrouwenworkshop:

“Eerst en vooral heel blij dat ik mocht en kon deelnemen aan de vrouwenworkshop. Het thema sloot perfect aan bij deze periode van het jaar, en de inhoud was fijn, verrassend en vervullend. De stille momenten, het lichaamswerk, de creatieve opdrachten, de rituelen, het delen van onze bevindingen, het was allemaal uitnodigend en verrijkend. Er is heel respectvol naar mekaar geluisterd, ieder kreeg zijn plek, elkeen behield zijn eigenheid. Het gegeven dat de workshop ditmaal online verliep deed naar mijn gevoel niets af aan het contact en de energiestromen, en de mogelijkheid om af en toe in “breakout rooms” te werken was eigenlijk mooi meegenomen”

“Ik vond het een bijzonder fijne workshop. Mooi opgebouwd, zinvolle oefeningen en rituelen. Jouw uitstraling is warm en verbindend. Ze geeft vertrouwen om naar binnen te gaan, te openen en dan … te laten stromen. Ik heb de workshop ervaren als voedsel voor mezelf: krachtig én verbindend. Bedankt hiervoor”


Interesse in een activiteit, vorming of sessie


%d bloggers liken dit: