Werken met de methodiek van de duplopoppen – online

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is duplo.jpg

Gratis online infoavond: maandagavond 31 januari om 19u

Training:

Werk je vanuit het systemisch/contextueel kader of heb je voldoende voeling met dit kader, dan is deze krachtige boeiende methodiek een prachtige meerwaarde aan jouw manier van werken.

Mensen krijgen op een andere manier inzicht in hun situatie. Naast het verbale doet het non-verbale, het beeld zijn werk.

In deze interactieve training staan we stil bij de basishouding, bij begrippen zoals o.a. loyaliteiten, parentificatie, meerzijdige partijdigheid, … en hoe je deze in beeld brengt. Ook het gebruik van poppen in intervisie komt aan bod. We kijken naar jouw eigen werksetting en hoe je dit daar kunt toepassen en we gaan met jouw casussen aan de slag.

Deze training richt zich tot hulpverleners/therapeuten die werken met jongeren, volwassenen en/of koppels en casussen kunnen inbrengen.

Het is een intensieve training van vijf donderdagnamiddagen, waar verwacht wordt dat je tussendoor oefent.

Ik ben zelf al vele jaren met deze prachtige methodiek aan de slag en kijk er naar uit mijn ervaring met jullie te delen!

Donderdagnamiddag: 10 februari, 24 februari, 10 maart, 31 maart en 21 april 2022 telkens van 13u tot 16u

Waar: online via zoom

Prijs: 390 euro (voor zelfstandingen exclusief btw, voor particulieren inclusief btw)

Zelf te voorzien: een oefensetje duplo/playmobielpoppen, gevoelspoppen en schijven kunnen aangeschaft worden tijdens de opleiding, op te halen in Wondelgem.

Wat anderen zeggen:

Heel ervaren lesgeefster. Gepassioneerd door de duplo-methodiek."

“Boeiend om op deze manier meegenomen te worden in een nieuwe methodiek aanvullend in mijn werk"Het werken met duplo poppen heeft mij gebracht dat er andere manieren bestaan om emoties, situaties en patronen bij je cliënten in beeld te zetten. Het heeft mij geleerd dat het prima is om achterover te gaan zitten en hierdoor komt er ruimte, lucht en beweging in opstellingen die voordien muurvast bleken te zijn. Het heeft me bruikbare tools gegeven in mijn therapeutisch werk.
Noodgedwongen gingen we online en ook dit was super leerzaam, we kregen mooie tips van Petra hoe praktisch het kan."
Inge Prins, live coach en bodyworker 

Deze training wordt ook op aanvraag gegeven aan organisaties of intervisiegroepen.

Inschrijven (de plaatsen zijn beperkt tot 12 deelnemers)

%d bloggers liken dit: