Werken met de methodiek van de duplopoppen

Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is duplo.jpg

Deze krachtige boeiende methodiek geeft je als hulpverlener/therapeut een extra tool om met je cliënten naast het verbale ook het non-verbale, het beeld, zijn werk te laten doen.

Ik leer je o.a. welke houding hierin belangrijk is, welke vragen helpen om “een beeld in beweging te krijgen”, om voeling te krijgen met de verschillende mogelijkheden, … .

Het is een interactieve training waarbij je veel mogelijkheden krijgt om te oefenen met eigen casusmateriaal en er gezocht wordt hoe je deze methodiek in jouw specifieke werksetting kan toepassen.

Deze opleiding vertrekt vanuit het contextueel en systemisch kader en richt zich tot het gebruik van de methodiek bij jongeren, volwassenen en koppels. Het is een methodiek die je toepast binnen je eigen theoretisch kader. Het is belangrijk om enige notie te hebben van het contextuele of systemisch denkkader.

De volgende training gaat door op donderdagvoormiddagen: 14 oktober, 28 oktober, 18 november, 2 december, 16 december 2021 telkens van 9u tot 12u.

Waar: Grensstraat 265, Wondelgem

Prijs: 375 euro

Zelf te voorzien: een oefensetje duplo/playmobielpoppen, gevoelspoppen en schijven kunnen aangeschaft worden tijdens de opleiding.

Deze training wordt ook op aanvraag gegeven aan organisaties of intervisiegroepen.

Inschrijven (de plaatsen zijn beperkt tot 12 deelnemers)

%d bloggers liken dit: