Activiteiten

Intuïtieve ontwikkeling en communiceren met de Ziel (telepathie)

Met veel plezier geef ik terug de cursus telepathie en intuïtieve ontwikkeling, deze keer in Frankrijk! Wil je graag dichter bij je innerlijk weten komen? Meer vertrouwen op je innerlijke stem? Op een andere, diepere manier met mensen, dieren, planten en bomen communiceren?

Reactie na de vorige telepathiecursus:

“Het evenwicht tussen theorie en praktijk zat heel goed. Ook het contact met de andere deelnemers en de ruimte voor gesprekken heb ik op prijs gesteld. Het thema “telepathie” wordt op een “eenvoudige” manier aangebracht en blijft volledig uit de hocus-pocus sfeer. Petra geeft je heel veel vertrouwen en helpt je telkens weer het vertrouwen in jezelf te vergroten. Het geeft me heel veel bijgebracht en vooral het geloof in mijn eigen weten en intuïtie” – Dorine

In deze zomercursus leren we op een andere manier naar anderen en onszelf luisteren, voorbij ons denken en onze emoties. Je leert op een heel eenvoudige manier telepathie, communiceren met je Ziel, van hart tot hart. We communiceren met de Ziel van mede-cursisten, met onze eigen Ziel, met bomen, planten en met dieren.

Hoe ziet de cursus eruit?

De cursus bestaat uit vijf voormiddagen. Telkens van 9u tot ongeveer 12u30. Elke voormiddag besteden we aandacht aan zowel de telepathie als aan de intuïtieve ontwikkeling.

In de telepathie starten we met heel eenvoudige oefeningen en gaan hierin stapje voor stapje verder. We staan stil bij wat telepathie is, het gebruik, de juiste houding en ingesteldheid.

In de Intuïtieve ontwikkeling staan we stil bij “liefdevol zijn”, we onderzoeken hoe we kunnen omgaan met onze gedachten, emoties, wat is handelen vanuit je intuïtie en hoe kunnen we onze energie beter bij onszelf houden, wat is de invloed van stress op onze intuïtie en hoe kunnen we op een eenvoudige manier ontstressen, … We gebruiken hiervoor kleine krachtige oefeningen, meditatie en gaan ook de natuur in.

Om de cursus  ten volle tot zijn recht te laten komen, kun je in de namiddag afspreken met een medecursist of anderen die hiervoor open staan om te oefenen en je deze manier van communiceren stap voor stap verder eigen te maken.  Je vragen kun je dan eventueel meebrengen naar de volgende ochtend.

Meer info: https://www.ecolonie.eu/nl/activiteiten/zomer/cursussen/intuitieve-ontwikkeling

Vrouwencirkels

Ons verbinden met onze natuur is ons geboorterecht, mogen zijn zoals we zijn, met al onze “kantjes”, vrouw mogen zijn in al onze aspecten. Mogen delen met andere vrouwen, zonder oordeel, zonder dat we van alles moeten. In deze vrouwencirkels creëren we ruimte om te “zijn”. We stappen samen in de natuur verbinden ons met de natuur, met elkaar van ons zijn.

In een zachte bedding met kleine oefeningen, meditatie, … verwelkom ik jullie graag. Je hoeft niets te kunnen en niets moet.

De eerstvolgende data zijn zaterdag, 8 mei en 5 juni telkens van 10u tot 11u30-12u.

Ze zijn los van elkaar te volgen. De locatie is in Gent en geef ik door bij inschrijving.

Bijdrage: 26 euro

Inschrijving: petra.danneels@gmail.com

Daarnaast is er een speciale editie 26 juni waarbij we ons verbinden met de zomer. De informatie vind je hieronder.

Elk seizoen is er ook een vrouwencirkel waar we ons specifiek richten op het ons verbinden met de seizoenen: “In je vrouwenkracht tijdens de vier seizoenen”

Een verbindende vrouwenworkshop, een feestje voor jezelf! Een moment om te herbronnen, dicht bij jezelf en de seizoenen te komen. Samen met andere vrouwen nemen we tijd om ons met onszelf, andere vrouwen en de seizoenen te verbinden, een mooi zelfzorgmoment. De reeks is van een online workshop omgezet naar een live workshop. De volgende data, op zaterdagvoormiddag van 10u tot 12u30-13u zijn:

Zomer: 26 juni 2021

Herfst: 25 maart 2021

Winter: wordt nog bepaald

We gaan werken met meditatie, kleine krachtige oefeningen, rituelen en contact met ons lichaam.

Inschrijving: petra.danneels@gmail.com of 0477 65 61 89

Je kan je ook inschrijven op mijn nieuwsbrief dan krijg je als eerste alle informatie in je mailbox (bekijk ook altijd je spam):

Bezig met verwerken …
Gelukt! Je staat op de lijst.

Vedic Art

Vedic Art is voor mij een “levenskunst”. Via schilderen dicht bij je essentie komen, bij wie je in wezen bent. Niets moet, alles mag. Jezelf uiten zoals je bent.

Wil je graag proeven van deze manier van schilderen!

Binnenkort nieuwe data.

Meer info volgt!

I

Elkaar inspireren en groeien!


%d bloggers liken dit: