“Het lichaam weet: werken met creatieve en lichaamsgerichte methodieken”

“Het lichaam weet”: intussen meer dan 25 jaar geleden werd ik me bewust van het feit dat ik teveel “in mijn hoofd zat”. Ik zocht naar manieren om in mijn lichaam te komen. Of zoals ik het vaak tegen mijn cliënten zeg: “Er is geen andere manier om uit je hoofd te komen dan in je lichaam te zakken.”

Nu vele jaren later heb ik heel wat creatieve en lichaamsgerichte werkvormen geïntegreerd in mijn manier van werken. Ik heb oefeningen rond loslaten, druk, steun, grenzen verfijnd en verdiept.

Na deze training kun je zelf met deze rijke variantie aan diepgaande oefeningen aan de slag. Waardoor je op een snelle en efficiënte manier je cliënt in zijn of haar lichaam brengt en in afstemming met de cliënt transformeert wat in de weg zit.

Deze training is deels theoretisch en deels ervaringsgericht.

Doelgroep: therapeuten, hulpverleners en coaches die al een tijdje aan de slag zijn en graag cliënten snel en efficiënt bij hun lichaam brengen

Data: nieuwe data volgen

Plaats: in het Gentse (locatie wordt later doorgegeven)

Praktisch: zelf graag lunch voorzien, koffie, thee en water is aanwezig

Maximum 12 deelnemers

%d bloggers liken dit: